ARHIV OBJAV

Ne glede na letni čas je pomembno kako v bivalni prostor vnašamo svetlobo. Prelistajte nov katalog svetil italijanskega proizvajalca Penta, s katerimi lahko svoj dom spremenite v čarobni raj.
More...

Vsak si želi v kuhinji doživeti občutek kreativnosti, svežine in hkrati topline. Pripeljati tak občutek v dom ni enostavno, zato pa je naše priporočilo izbira elegantne kuhinje, ki uravnoteži vse te estetike.
More...

Zdizajnirajte vaš lasten košček raja z vrtnim pohištvom Skyline Design. Kolekcija prinaša razkošje in udobje, ki ga boste sicer doživeli samo na najbolj luksuznih plažah tega sveta - sedaj pa si lahko to vzdušje pričarate kar na vaši terasi.
More...

Cesar kuhinje navdušujejo s svojimi brezkompromisnimi geometrijskimi linijami in prefinjenimi detajli. Njihova kuhinja Intarsio postavlja nove standarde v prefinjenem dizajnu, ki združuje izjemne materiale in moderen stil.
More...

Spomladanski letni čas po navadi prevetri naše domove in skupaj s tem je dobro vedeti, kakšen stil bomo izbrali pri naši spomladanski preureditvi prostora. Preglejte naš napovednik spomladanskih stilov notranje opreme v letu 2020.
More...

Eleganca in stil kuhinj Cesar sta večni, oblikovalca kuhinj pa poskrbita, da se vsaka kuhinja unikatno in idealno prilega določeni stranki, za katero oblikujeta. Preverite dizajne in elemente, ki so večini kuhinj skupni.
More...

Cesar kuhinje se lahko pohvalijo za vodilne oblikovalce med italijanskimi proizvajalci kuhinj. Z mednarodno priznanim odličjem za oblikovanje zagotavljajo visoko raven kvalitete.
More...

Trendi za jesen 2019 so tukaj! Preverite, kako lahko vaš dom opremite po najnovejših trendih, kako kombinirati barve in elemente med seboj.
More...

Preverite naše napotke, kako lahko najbolje uredite in dekorirate mladinsko sobo ali kabinet, da bo najbolj primerna za učenje ali delo. Ne pozabite na dodatke in opremo, saj tudi to pripomore pri vzdušju in produktivnosti.
More...

GARSONJERA ZA BEŽIGRADOM

Prenovili smo garsonjero za Bežigradom za naročnico, ki si je zaželela moderno opremljen dom. Toplino in domačnost smo dosegli z dimljenim hrastovim parketom in kvalitetno opremo v odtenkih sive in bež barve.

USNJENA ALI TEKSTILNA SEDEŽNA GARNITURA?

Veliko ljudi, ki prenavlja svoje prostore, začne s kupovanjem <a href="https://artidea.si/sedezne-garniture.html">sedežne garniture.</a> Ko ste se že odločili, ali želite trše oz. mehkejše vzmetenje, nižje ali višje naslonjalo, z ročaji za roke ali brez, pridemo do končne dileme: usnje ali tekstil?

GLAVNE NOVOSTI MILANSKEGA SEJMA SALONE DEL MOBILE 2018

Konec aprila smo se vrnili z milanskega sejma pohištva Salone del Mobile, ki že tradicionalno vsako leto postreže z najbolj prestižnimi, inovativnimi in dizajnerskimi kosi. V nadaljevanju vam predstavljamo 3 znamke, ki so nas v salonu Artidea najbolj navdušile s svojimi novostmi, hkrati pa bodo z našo pomočjo na voljo tudi vam v vašem domu!