> Izdelki    >   Sedežne garniture

SEDEŽNE GARNITURE

Sedežne garniture predstavljajo ključni element vsake dnevne sobe. Je element, ki definira dnevno bivalni prostor, s svojo obliko, materialom in barvo pa poskrbi za edinstveno vzdušje v marsikaterem domu. Sedežna garnitura pri nas pomeni veliko več kot le kavč. Je stičišče prostora in ljudi v domu.

Sedežna garnitura - kronski dragulj dnevne sobe

Kvalitetna sedežna garnitura zaznamuje kotiček za sprostitev, počitek in druženje. Koliko večerov ste že preživeli s svojimi najdražjimi takorekoč na kavču pred televizijo ali pa ste se le družili in pogovarjali?

Verjamemo, da nešteto, in da so ti trenutki bili neprecenljivi. Verjetno pa je v vašem spominu ostala tudi sedežna garnitura, na kateri ste takrat sedeli. V našem salonu vam želimo zopet vzbuditi tisti občutek domačnosti, topline in ohraniti vaše spomine. Ker vsi poznamo tisti trenutek, ko sedeš in presenečen rečeš - o, kako udobna sedežna garnitura.


Kvalitetne sedežne garniture dopolnijo vsak dnevni prostor tudi z močno potrebno dinamiko. Italijanski proizvajalci sedežnih garnitur se namreč ponašajo z modularnimi sestavi, ki omogočajo fleksibilnost in poljubno oblikovanje sedežne garniture na podlagi vaših želja, potreb in stila. Ponudba materialov in modelov je raznovrstna – lahko se odločite za dvosed, trosed,  kavč, podaljšana ležišča in External link opens in new tab or windowkotne sedežne garniture. Za tiste, ki pa bi želeli v svoj dom vnesti še nekaj rustikalnega razkošja pa si lahko ogledate naše usnjene sedežne garniture.


Obiščite naš salon za zagotovljeno kvaliteto vaše sedežne garniture

Pri izbiri nove sedežne pa ne pozabite na kvaliteto! V salonu Artidea damo vedno poudarek na kvaliteto in občutke - in najbolje si boste te trenutke predstavljali, če izdelek tudi sami preizkusite.


Vsak dom si zasluži košček udobja in pri tem vam lahko estetsko pomagajo naše External link opens in new tab or windowmoderne sedežne garniture, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani ali osebno v našem salonu.


SEDEŽNE GARNITURE: ARKETIPO

sedežne garniture

ARKETIPO


Arketipo želi, da njihove stranke pristopijo do njih z željo po izjemnem in vrhunsko ročno izdelanem produktu.


 
SEDEŽNE GARNITURE: ARFLEX

sedežne garniture

ARFLEX


Milansko podjetje z izjemno zgodovino, ki se odlikuje na področju sedalnih površin – sedežne garniture, fotelji in stoli.

Preberi več  >


SEDEŽNE GARNITURE: DITRE

sedežne garniture

DITRE


Ditre filozofija je ustvariti visoko kakovostne in dizajnerske sedežne garniture, ki so dostopne vsem.


 
SEDEŽNE GARNITURE: DITRE

raztegljive sedežne garniture

DITRE


Kolekcijo postelj zaznamuje precizna izdelava, ki naredi Ditre postelje popolne, da zadostijo tudi najbolj sofisticiranim okusom.


SEDEŽNE GARNITURE: VISIONNAIRE

sedežne garniture

VISIONNAIRE


V zadnjem desetletju je Visionnaire, kot svetovni italijanski proizvajalec pohištva, postal znan po svojih unikatnih dizajnih in aristokratski eleganci.


 
SEDEŽNE GARNITURE: PIANCA

sedežne garniture

PIANCA


 Pianca je podjetje, ki sledi 500 let dolgi lokalni mizarski tradiciji in usmerja svoj fokus v pohištvene elemente, ki izboljšajo življenje posameznika.SEDEŽNE GARNITURE: WALTER KNOLL

sedežne garniture

WALTER KNOLL


Medsebojna povezanost oblike in funkcije naredi sedežne garniture Walter Knoll sodobne in brezčasne..