>   

Izdelki    >   Moderne sedežne garniture


MODERNE SEDEŽNE GARNITURE

V premišljeno oblikovanem in čudovito opremljenem domu se bomo lepše počutili, v tako urejene prostore pa se raje vračali. Ni dovolj, da nam domači stanovanjski prostori ponudijo zavetje pred okoljem, pričakati nas morajo s toplino in domačnostjo, ki jo ustvari posrečena kombinacija moderne opreme. V dnevni sobi o kakovosti bivanja močno odloča sedežna garnitura, ki povezuje celoten prostor in narekuje smernice oblikovanja celotnega stanovanja. Prav zato je moderna sedežna garnitura nujni element v osrčju moderno opremljenega stanovanja!


Moderna sedežna garnitura določi stil prostora

Moderne sedežne garniture navdušujejo z edinstveno eleganco in posrečeno povezujejo opremo moderno urejenih prostorov. Vemo, da sedežna garnitura določi občutek in izgled dnevne sobe. Zato še posebej izstopajo v minimalistično opremljenih stanovanjih, čeprav z dovršeno podobo pozornost privabljajo v prav vsakem okolju.


Moderne sedežne garniture ne bo težko izbrati – na voljo je cela paleta elegantnih stilov, raznolikih materialov in modernih barv, ki zagotavljajo popolno prilagodljivost stilu prostora in okusu oblikovalca. Takšna sedežna garnitura je velika pridobitev, ki lahko bistveno izboljša kakovost bivanja v stanovanju.


Konec koncev je pomembno udobje sedežne garniture

Že s prepričljivo estetsko podobo moderne sedežne garniture boste veliko pridobili, prav tako navdušujoča pa bo tudi funkcionalnost tega nepogrešljivega kosa pohištva. Naj bo sedežna garnitura še tako moderna in lepa, v končni fazi šteje le to, kako prijetno se boste počutili v njenem zavetju!


SEDEŽNE GARNITURE: ARKETIPO

sedežne garniture

ARKETIPO


Arketipo želi, da njihove stranke pristopijo do njih z željo po izjemnem in vrhunsko ročno izdelanem produktu.


 
SEDEŽNE GARNITURE: ARFLEX

sedežne garniture

ARFLEX


Milansko podjetje z izjemno zgodovino, ki se odlikuje na področju sedalnih površin – sedežne garniture, fotelji in stoli.

Preberi več  >


SEDEŽNE GARNITURE: DITRE

sedežne garniture

DITRE


Ditre filozofija je ustvariti visoko kakovostne in dizajnerske sedežne garniture, ki so dostopne vsem.


 
SEDEŽNE GARNITURE: DITRE

raztegljive sedežne garniture

DITRE


Kolekcijo postelj zaznamuje precizna izdelava, ki naredi Ditre postelje popolne, da zadostijo tudi najbolj sofisticiranim okusom.


SEDEŽNE GARNITURE: VISIONNAIRE

sedežne garniture

VISIONNAIRE


V zadnjem desetletju je Visionnaire, kot svetovni italijanski proizvajalec pohištva, postal znan po svojih unikatnih dizajnih in aristokratski eleganci.


 
SEDEŽNE GARNITURE: PIANCA

sedežne garniture

PIANCA


 Pianca je podjetje, ki sledi 500 let dolgi lokalni mizarski tradiciji in usmerja svoj fokus v pohištvene elemente, ki izboljšajo življenje posameznika.SEDEŽNE GARNITURE: WALTER KNOLL

sedežne garniture

WALTER KNOLL


Medsebojna povezanost oblike in funkcije naredi sedežne garniture Walter Knoll sodobne in brezčasne..