>   

Izdelki    >   Dnevne sobe


DNEVNE SOBE

Najbolj družabni prostor v vsakem domu, kjer se vsi zbirajo in preživijo največ časa, je dnevna soba. Ravno zato je pomembna atmosfera dnevne sobe, ki jo zaznamuje notranja oprema: sedežne garniture, klubske in stranske mize, dnevni sestavi in naslanjači. To pohištvo v celoti ustvari enovit izgled dnevne sobe in vpliva na prvi vtis ter udobje, ki je želja vsakega posameznika. Italijanska podjetja v naši ponudbi ponujajo celoten izgled dnevnih sob in že vnaprej primere postavitev opreme različnih stilov, kar olajša sam izbor opreme.


Dnevne sobe: LEMA

dnevne sobe

LEMA


Lema daje velik poudarek na povezovanje ročnega dela s tehnologijo. Na voljo obstajajo različni dizajni, pa vendar vsi visoke kvalitete in s poudarkom na detajlih.


 
Dnevne sobe: VISIONNAIRE

dnevne sobe

ARKETIPO


Unikatnost, moderni stil in italijansko poreklo so temeljne vrednote znamke Arketipo. Drzni dizajn in skrbno izbrane kombinacije materialov ter barv vas bodo ponesle v čisto novi estetski svet.Dnevne sobe: PIANCA
dnevne sobe

PIANCA

Pianca je podjetje, ki sledi 500 let dolgi lokalni mizarski tradiciji in usmerja svoj fokus v pohištvene elemente, ki izboljšajo življenje posameznika.