>   

Izdelki    >   Kotne sedežne garniture


KOTNE SEDEŽNE GARNITURE

Kombinacija estetike in funkcionalnosti v naše domove prinaša posrečeno stanovanjsko opremo, ki se zelo dobro vklopi predvsem v minimalistično opremljene prostore in sodobno oblikovana stanovanja. Če bi radi uživali v čudovitem in udobnem pohištvu, hkrati pa izkoristili vsak razpoložljiv kotiček vaših stanovanjskih površin, so kotne sedežne garniture vsekakor prava izbira za vas!

Kotna sedežna garnitura za maksimalen izkoristek prostora in maksimalno udobje doma


Kot popolna izbira za manjša stanovanja, kompaktne dnevne sobe ali zgolj kot stilska izbira za večjo dinamiko v prostoru so kotne sedežne garniture popolna izbira za tiste, ki ne želijo sklepati kompromisov v udobju, hkrati pa imajo radi dinamiko v prostoru.

Modularna zasnova naših kotnih sedežnih garnitur italijanske proizvodnje omogoča vse to. Ob izbiri pa lahko dodate še košček luksuza v vaš dom in se odločite za izbor usnjene kotne sedežne garniture, bo poleg dinamične kotne zasnove prinesla še tisti dodaten občutek rustikalnega prestiža, ki ga lahko ponudi samo usnje.


SEDEŽNE GARNITURE: ARKETIPO

sedežne garniture

ARKETIPO


Arketipo želi, da njihove stranke pristopijo do njih z željo po izjemnem in vrhunsko ročno izdelanem produktu.


 
SEDEŽNE GARNITURE: ARFLEX

sedežne garniture

ARFLEX


Milansko podjetje z izjemno zgodovino, ki se odlikuje na področju sedalnih površin – sedežne garniture, fotelji in stoli.

Preberi več  >


SEDEŽNE GARNITURE: DITRE

sedežne garniture

DITRE


Ditre filozofija je ustvariti visoko kakovostne in dizajnerske sedežne garniture, ki so dostopne vsem.


 
SEDEŽNE GARNITURE: DITRE

raztegljive sedežne garniture

DITRE


Kolekcijo postelj zaznamuje precizna izdelava, ki naredi Ditre postelje popolne, da zadostijo tudi najbolj sofisticiranim okusom.


SEDEŽNE GARNITURE: VISIONNAIRE

sedežne garniture

VISIONNAIRE


V zadnjem desetletju je Visionnaire, kot svetovni italijanski proizvajalec pohištva, postal znan po svojih unikatnih dizajnih in aristokratski eleganci.


 
SEDEŽNE GARNITURE: PIANCA

sedežne garniture

PIANCA


 Pianca je podjetje, ki sledi 500 let dolgi lokalni mizarski tradiciji in usmerja svoj fokus v pohištvene elemente, ki izboljšajo življenje posameznika.SEDEŽNE GARNITURE: WALTER KNOLL

sedežne garniture

WALTER KNOLL


Medsebojna povezanost oblike in funkcije naredi sedežne garniture Walter Knoll sodobne in brezčasne..


 

Prednost kotne sedežne garniture

Ne moremo zanikati, da imajo intimni kotički stanovanjskih prostorov prav poseben čar. S postavitvijo sedežne garniture v kot ustvarimo občutek topline in varnosti, torej pridobimo prav tiste odlike, ki so v bivalnih prostorih najbolj potrebne. Poleg tega se kotne sedežne garniture lepo odpirajo v prostor, s tem pa ustvarijo idealno okolje za sproščeno druženje in pogovor.


O tem, kako brezskrbno boste lahko uživali v toplem zavetju lastnega doma, v veliki meri odloča tudi izbira sedežne garniture. Prav ta kos pohištva je namreč najpogosteje v uporabi in neposredno vpliva na počutje in razpoloženje stanovalcev. Splača se pobrskati po vrhunsko oblikovanih izdelkih višjega kakovostnega razreda, v mnogih primerih pa je kot rečeno priporočljiva izbira usnjene kotne sedežne garniture, ki zagotavlja nezmotljiv prestižni vtis in edinstven občutek v stanovanju! Višja kakovost pohištva vsekakor upraviči svojo ceno - občutek udobja in brezskrbnosti na domači sedežni garnituri je namreč neprecenljiv!