>   

Izdelki    >   Usnjene sedežne garniture


USNJENE SEDEŽNE GARNITURE

Prestižni materiali v bivalnem okolju ustvarijo prav poseben občutek, ki ga boste pri redni uporabi prostorov in pohištva vsekakor vzljubili. Še posebej pomembno je, da prijetne občutke vzbudijo najpomembnejši stanovanjski elementi, ki so tudi najpogosteje v uporabi. Sedežne garniture imajo v tem oziru velik potencial, saj lahko s pravimi materiali učinkovito nadgradijo kakovost bivanja in navdušijo tako stanovalce kot obiskovalce!

Usnjene sedežne garniture - pomežik preteklosti v modernih časih

Usnjene sedežne so nekdaj veljale kot simbol brez pretiranega udobja. Kot možnost za tiste, ki si jo lahko privoščijo. In kljub luksuznosti materiala je lahko bila izkušnja usnjene sedežne garniture manj kot prijetna. Z nami lahko raziščete moderno udobje, ki vam ga prinašajo usnjene sedežne garniture salona Artidea.

Moderni proizvodni procesi poleg naravnega občutka in rustikalne note prinašajo udobje klasične sedežne garniture. Usnje pa še zmeraj pomežikne luksuzu in navduši vaše obiskovalce.

SEDEŽNE GARNITURE: ARKETIPO

sedežne garniture

ARKETIPO


Arketipo želi, da njihove stranke pristopijo do njih z željo po izjemnem in vrhunsko ročno izdelanem produktu.


 
SEDEŽNE GARNITURE: ARFLEX

sedežne garniture

ARFLEX


Milansko podjetje z izjemno zgodovino, ki se odlikuje na področju sedalnih površin – sedežne garniture, fotelji in stoli.

Preberi več  >


SEDEŽNE GARNITURE: DITRE

sedežne garniture

DITRE


Ditre filozofija je ustvariti visoko kakovostne in dizajnerske sedežne garniture, ki so dostopne vsem.


 
SEDEŽNE GARNITURE: DITRE

raztegljive sedežne garniture

DITRE


Kolekcijo postelj zaznamuje precizna izdelava, ki naredi Ditre postelje popolne, da zadostijo tudi najbolj sofisticiranim okusom.


SEDEŽNE GARNITURE: VISIONNAIRE

sedežne garniture

VISIONNAIRE


V zadnjem desetletju je Visionnaire, kot svetovni italijanski proizvajalec pohištva, postal znan po svojih unikatnih dizajnih in aristokratski eleganci.


 
SEDEŽNE GARNITURE: PIANCA

sedežne garniture

PIANCA


 Pianca je podjetje, ki sledi 500 let dolgi lokalni mizarski tradiciji in usmerja svoj fokus v pohištvene elemente, ki izboljšajo življenje posameznika.SEDEŽNE GARNITURE: WALTER KNOLL

sedežne garniture

WALTER KNOLL


Medsebojna povezanost oblike in funkcije naredi sedežne garniture Walter Knoll sodobne in brezčasne..


 

Pritegnite pozornost v prostoru

Največ pozornosti med prestižnimi kosi pohištva upravičeno požanjejo usnjene sedežne. Te do potankosti izkoristijo sinergijo estetskih in funkcionalnih odlik, ki jih prinaša kakovostno naravno usnje, s tem pa presenetijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Usnje namreč ni le simbol prestiža, temveč učinkovito poudari udobje in podobo sedežne garniture. V končni fazi je pomembno predvsem to, da se boste v dnevni sobi prijetno počutili, kar zagotavlja obširna zbirka odlik usnjene sedežne garniture.


Prilagodljiv prestiž sedežne garniture

Seveda je lahko za sedežne garniture usnje tudi umetnega izvora, s čimer pa boste morali pristati na nekatere kompromise in se sprijazniti z nekoliko pomanjkljivim občutkom prestiža in udobja. V modno opremljeno stanovanje se bo najbolje vključila usnjena sedežna garnitura iz naravnega usnja, ki bo kot prestižen dodatek zaokrožila vizualni stil stanovanja, z udobjem in toplino pa povabila stanovalce k uživanju v čisto posebnem občutku.