>   

Izdelki    >   Raztegljive sedežne garniture


RAZTEGLJIVE SEDEŽNE GARNITURE

Sedežna garnitura v osrčju dnevne sobe predstavlja varno in udobno zatočišče, ki je v vsakem domu v redni uporabi. Ne samo, da mora biti ta kos pohištva zato udoben in prijeten, zagotavljati mora tudi vse potrebne funkcionalnosti, ki odgovarjajo željam in potrebam zahtevnih uporabnikov. V nekaterih dnevnih sobah bo svojo nalogo povsem zadovoljivo opravil že običajen dvosed, se bodo pa v dnevnih sobah stanovalcev, ki cenijo prilagodljivost in prikladnost, najbolje obnesle raztegljive sedežne garniture.

 
SEDEŽNE GARNITURE: LEMA

raztegljive sedežne garniture

DITRE


Kolekcijo postelj zaznamuje precizna izdelava, ki naredi Ditre postelje popolne, da zadostijo tudi najbolj sofisticiranim okusom.


Raztegljive sedežne garniture dodajo dnevni sobi novo dimenzijo. Vrhunec udobja prinesejo tudi tistim, ki potrebujejo malo več prostora – omogočajo namreč razširitev sedežne garniture v uporabno ležišče! Ta funkcionalnost je prava odrešitev za tiste, ki v svojem domu redno gostijo večdnevne obiskovalce, saj imajo z raztegljivo sedežno garnituro že pripravljeno udobno ležišče za svoje goste. Seveda pa je velika udobna površina v zavetju dnevne sobe kot nalašč tudi za igro z otroki, počitek sredi dneva ali zgolj sprostitev ob knjigi ali televizorju.


Sodobne raztegljive sedežne garniture so modno oblikovane in dovršeno zasnovane. Njihova dodatna funkcionalnost je očem skrita, tako da ležišče v času neuporabe nikakor ne posega v usklajeno podobo dnevne sobe, estetika pa ne bo prav nič omajana tudi takrat, ko z enostavnim mehanizmom ležišče izvlečete – tudi v razprostrti dimenziji je takšna sedežna garnitura pravi dragulj v osrčju vaše dnevne sobe!